Popüler: Çalışma Paketi

Bizi arayan müşterilerimizden sık sık şöyle şikayetler duyuyorum:

  • Microsoft SQL Server veritabanı sunucularımız zamanında bir şekilde kuruldu; fakat bünyemizde bu konunun uzmanı birisi yok, bu nedenle kurulumların ne kadar sağlıklı yapıldığı ve sunucuların ne kadar sağlıklı yapılandırıldığı hakkında emin değiliz. Uzman birisinin kontrolüne ihtiyacımız var.
  • İşlemci kaynaklarımız sürekli olarak yüksek seviyede kullanılıyor. Kullanıcılardan yavaşlık şikayetleri geliyor. Sistem uzun süredir böyle çalışıyordu, bir şekilde idare ediyorduk, ama artık bir şeyler yapılması gerekiyor.
  • Zaman zaman sistemde tıkanıklıklar oluyor, ekranlar donuyor, bazı durumlarda ne işlemcinin ne de disklerin kullanılmadığını görüyoruz; ama yine de tüm kullanıcılar bekliyor, nedenini bir türlü bulamadık.

Bu tür şikayetlerin çözüme kavuşturulması için müşterilerimize şu çözümlerimizi öneriyoruz:

  • Microsoft SQL Server sunucularınızın kurulumunun ve yapılandırılmalarının kontrolü için sağlık kontrolü çalışmasını yapabiliriz. Bu çalışmanın kaç gün süreceği, çalışmanın yapılacağı sunucu sayısına bağlıdır.
  • Sağlık kontrolü çalışmalarının akabinde, sorunları genel olarak tanımladıktan sonra, firmada yazılım geliştirici veya sistem yöneticisi varsa hepbirlikte sorunların büyüklüğüne ve kritikliğine göre ilk etapta 1 veya 2 günlük performans iyileştirme çalışması yapıyoruz.
  • Eğer kalan zaman yeterliyse bu zamanda, yoksa ayrı bir toplantı veya çalışmayla ilgili yöneticilerle birlikte yedeklilik, felaket önleme ve sürekli kullanılabilirlik seçeneklerini ve olası bakım anlaşması senaryolarını görüşüyoruz.

Eğer siz de ortamınızda böyle sorunlar yaşıyorsanız ve yukarıdakine benzer bir çalışmayı bizimle yapmak istiyorsanız avantajlı paket tekliflerimizden faydalanmak için bize yazın veya bizi arayın.