Microsoft SQL Server sunucunuz size bir karakutu gibi mi görünüyor?

Merhabalar,

Microsoft SQL Server sunucunuz size bir karakutu gibi mi görünüyor? Uygulamalarınızda yaşadığınız yavaşlığın nedeninin Microsoft SQL Server sunucunuz olmasından kuşkulanıyorsunuz, ama emin değil misiniz? Microsoft SQL Server sunucunuzdaki sorunları pahalı donanım kaynakları ekleyerek çözmeye çalışıyor, fakat yine de bir türlü beklediğiniz sonuca ulaşamıyor musunuz?

_aktif _morhipo       

        _penta            

                 

    

Yukarıda bazılarını listelediğimiz firmalar gibi size de Microsoft SQL Server çözümlerimizle destek olabiliriz. Microsoft SQL Server sunucunuzu bir karakutu olmaktan çıkarır, yaşadığınız sorunların nedeninin veritabanı sunucunuz olup olmadığını somut delillerle ıspatlayabiliriz. Şayet sorun veritabanı sunucunuzda ise çözüm yolları önerip, uygulayabiliriz. Ayrıca, talebiniz üzerine yapabileceğimiz performans iyileştirme çalışmalarıyla daha az donanım kaynağı ile daha fazla işlem yapılabilmesini sağlayabiliriz. Bu çalışmalar neticesinde uygulamalarınız hem daha az donanım kaynağı ile daha verimli çalışır, hem de lisansama maliyetleriniz düşer; tüm bunların sonucunda da son kullanıcılarınız daha iyi bir kullanıcı deneyimi yaşar.

Eğer veritabanı sunucularınız için performans iyileştirme çalışmalarının sürekli yapılmasını ve böylece ortamınızın stabil kalmasını istiyorsanız Bakım ve Destek Anlaşmamızı inceleyebilirsiniz.

Müşterilerimizin ihtiyaçları çerçevesinde ürettiğimiz bazı çözümlere dair tecrübelerimizi birkaç örnek ile bu sayfada bulabilirsiniz.